Ми працюємо. We are working.

Комплексне обслуговування бізнесу в інтернеті

Пропонуємо виконання комплексних робіт по сайту

Створення сайту і розміщення його в мережі інтернет це важлива і значна подія для власника кожного сайту. Однак це тільки початок великого життєвого шляху такого ресурсу. І тут важливо визначиться з подальшою стратегією поведінки щодо веб сайту.

Відразу виникає багато додаткових питань. А як користувачі зацікавлені в послугах або товарах даного сайту зможуть бачити його в пошуковій видачі. Як оновлювати і додавати інформацію на сайті. Як підтримувати сайт в робочому стані не допускаючи збоїв в роботі сайту і хостингу. І багато інших завдань може виникнути перед власником сайту.

Для комплексного вирішення всіх цих питань і завдань є пропозиція вирішення питання створення сайту і його подальшого супроводу. Таким чином власник сайту займається своїм бізнесом, не потрібно штатний співробітник – вебмастер. Всі завдання з обслуговування сайту, наповнення інформацією, його просуванню в пошуковій видачі, проведення рекламних компаній виконуються профільною вебстудією.

Кращим варіантом комплексного обслуговування бізнесу є одночасне замовлення всього комплексу послуг і робіт за замовлення створення сайту в Києві. Це дозволить отримати продуману структуру сайту при його розробці, а так само буде розроблена по етапна стратегія просування сайту в пошуковій видачі. А так же буде організовано обслуговування сайту і оновлення його контенту та інформаційних блоків. Крім цього замовляючи все в комплексі замовник отримує ще певний відсоток знижки щодо вартості кожної з послуг окремо.