Ми працюємо. We are working.

Створення магазину освітлювальної техніки

создание интернет магазина осветительной техники

Резюме з досвіду розробок інтернет-магазинів, з продажу освітлювальної та світлодіодної техніки, компанією Webstudio Friendly. Дизайн сайту ефектно підкреслюється продукцією даного напрямок магазину. Магазин оснащений модулем фільтром товару для швидкого і зручного підбору продукції по необхідним характеристикам.

Оформити замовлення в інтернет-магазині – просто і швидко, завдяки наявності модуля спрощеного оформлення замовлення і кнопки “швидке замовлення”, що дає змогу оформлення покупки в один клік. Користувач має можливість зареєструватися і створити свій обліковий запис, отримавши доступ до свого особистого кабінету, що полегшить подальші покупки.

Реалізацію розробки інтернет магазину освітлювальної техніки рекомендуємо виконувати на системі створення і розробки сайту opencart. Досвід розробок веб проектів на даному движку показує що він легко справляється з кількістю товару до п’ятдесяти тисяч одиниць продукції. При правильному налаштуванні всіх параметрів сайту і досить потужному хостингу.
При розробці виконується створення структури каталогу. Наповнюються базові товари в кожен розділ, а при наявності xml прайсів постачальників налаштовується автозавантаження товарів і постійне оновлення з таких прайсів актуальних цін, залишків та підгрузка нових товарів.
Для масового редагування товарів встановлюється і налаштовується модуль, що дозволяє масову роботу з товарами на основі csv файлів через операцію експорту-імпорту.
Генерація мета тегів і мета опису товарів, категорій, інформаційних статей, виконується за допомогою спеціального налаштування в процесі seo оптимізації сайту.