Ми працюємо. We are working.

ПІДТРИМКА ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ САЙТІВ

Створення особистого сайту, корпоративного сайту компанії, інтернет-магазину приватного підприємця або торгової мережі, ця подія в житті людей причетних до ідеї його народження і втілення в життя.

Витрачено багато зусиль власником сайту і його творцями на реалізацію дизайну і функціоналу сайту на його юзабіліті, і зручність для відвідувачів і адміністраторів сайту. Починається етап життєдіяльності-роботи сайту. І тут часто перед організаторами інтернет ресурсу виникає ціла лавина питань, проблем і завдань.

Виявляється є нагальна проблема вносити зміни в інформацію сайту, оновлювати каталог послуг, товарів, стежити за користувачами на сайті і багато іншого. І те, що повинно було надавати допомогу в роботі раптом перетворюється на тягар вимагає постійної турботи і обслуговування. Іншими словами потрібно вирішити питання, технічної підтримки та обслуговування сайту.

Вирішити цю проблему можна декількома шляхами:

1. Взяти до штату компанії, або іншим способом привернути, фахівця для постійного обслуговування, наповнення сайту і підтримки його працездатності.

Але такі фахівці коштують не дешево. І потрібно витратити значну бюджет на річне утримання такого фахівця.

2. Замовити техпідтримку сайту в студії, яка на основі договору, буде виконувати всі функції пов’язані з обслуговуванням сайту внесенням змін до контент і жругімі спеціфіцескімі проблемами, звільнившись від яких власник сайту зможе більше часу приділяти своїй основній роботі.

Тут широкий вибір маневру у виборі студії, пакета відповідного вам за обсягом робіт або індивідуальний графік робіт. І у вас завжди під рукою фахівець, який допоможе в будь-який день, без отуска, лікарняного, відгулу вирішити питання наповнення, працездатності сайту і навіть такого банального питання як продовження терміну дії домену та хостингу. Про що найчастіше завивав власники сайту і навіть великі компанії, що тягне за собою втрату клієнтів, замовлень і навіть зв’язків між співробітниками і підрозділами компанії.

По-цьому наша порада власникам сайтів не економити на такому питанні, як підтримка сайту, завчасно подбає про відсутність проблем з сайтом.