Ми працюємо. We are working.

Розробка сайту на фреймворку

Нужны ли фреймворки для создания сайта или лучше использовать cms > webstudio-friendly.ua

При створенні сайту ка в переважній більшості використовуються різні системи управління (CMS) або фреймворки.
CMS це програмні продукти для створення сайтів певного типу. Вони оснащені стандартним функціоналом і розвиваються за рахунок додавання певних модулів або плагінів. Наша студія працює над створенням комерційних сайтів використовуючи CMS: wordpress, Joomla, opencart. Це добре зарекомендували себе платформи за останні 10 років розвитку програмування в в області розробки сайтів.
Але сама гнучка система і більш потужна для побудови вебресурса підвищеної складності і нестандартного функціонала це база – фрейморка.
Фреймфорк -програма, яка служить підставою для створення сайту. І за замовчуванням вона не містить встановлених модулів, для функціоналу. Може здатися, що фреймворк має більш низький рівень по співвідношенню до CMS. Тут програмісту починаючи роботу над сайтом доводиться розробляти не тільки видиму частину сайту для користувачів (фронтед) але і проектувати базу даних, розробляти архітектуру для модулів і саму адмін панель сайту. Все це значно підвищує трудовитрати в роботі програміста. АЛЕ це зазвичай окупається тож в результаті ми маємо на виході повністю індивідуальний і неповторний проект сайту.
Розробка сайту на фреймворку дозволяє створювати серйозні сайти, нестандартні веб-сервіси та сайти додатки.
Ще потрібно відзначити що сайти на фреймворками зазвичай мають більш високу швидкість роботи і витримують більш високі навантаження, а технічна підтримка і з вартість утримання таких сайтів не набагато вище вартості сайтів на CMS.