Ми працюємо. We are working.

РОЗРОБКА САЙТУ

Щодня перед тисячами інтернет користувачів постає таке завдання, як розробка сайту для бізнесу. Найголовніше питання, яке хвилює багатьох потенційних замовників – де замовити якісне створення сайту?

І на допомогу їм у вирішенні цього питання приходять спеціалісти в області створення сайтів – дизайн студії, фрілансери або інші організації подібного профілю.

Хочемо окреслити особливості роботи нашої студії, по розробці сайтів для клієнтів, і всі переваги, які будуть отримані клієнтом при виборі в партнери по розробці сайту, для свого проекту Friendly Design Studio.

Перше, і найголовніше це те, що ми завжди максимально уважно слухаємо наших Замовників і вникаємо в усі їх побажання, зі створення сайту, будь це при безпосередньому спілкуванні у нас в студії, в телефонному режимі або ж по електронній пошті.

І вважаємо що 50% успіху створюваного інтернет-проекту це зрозуміти, що хоче Замовник побачити в кінці роботи.

Другі 50% успіху, знаходяться в площині нашого професіоналізму та досвіду роботи, накопиченого нашими співробітниками. Скажімо, не без гордості за студію, за більш ніж восьмирічний період, нами створено і втілено в життя більше 160 проектів сайтів.

Наші дизайнери та програмісти знаходяться в курсі всіх новинок і прогресивних рішень, що з’являються в сфері розробки сайту і застосовують найпередовіші технології в своїй роботі. І ще важливий фактор нашої роботи, здавши сайт Замовнику не забуваємо клієнта і не кидаємо його разом з сайтом, а завжди надаємо допомогу і надаємо підтримку в роботі його над наповненням сайту, поліпшенням функціоналу просуванням сайту в пошуковій видачі.

Замовивши розробку сайту у Friendly Design Studio ви отримаєте якісний сучасний продукт для ведення бізнесу та інтернет-представництва.