Ми працюємо. We are working.

ЩО ТАКЕ JOOMLA?

CMS Joomla система управления сайтом

Система управління контентом (CMS) дає можливість змінювати, доповнювати і управляти наповненням вашої веб-сторінки по Інтернету. При цьому знання HTML і мов програмування не потрібно.

CMS Joomla – поширена серед користувачів система для створення і управління сайтами і розташованим на них контентом. Система безкоштовна – на неї діє ліцензія GNU GPL.

Перевага Joomla в тому, що вона буде зрозуміла навіть новачкам – інтерфейс системи сприймається на інтуїтивному рівні. Управління сайтом, створеним на цій системі – найпростіша справа.

Для використання даного програмного забезпечення не вимагається професійних знань. Навіть недосвідчені користувачі зможуть легко ним скористатися. Для цього движка написана величезна кількість як платних, так і безкоштовних модулів і плагінів. Вони значно розширюють можливості Joomla в створенні складних проектів.

Крім складних багатоступеневих проектів, в цій системі можна створювати прості веб-візитки. Створення сайтів в Києві на базі Joomla – часте явище.

Крім складних багатоступеневих проектів, в цій системі можна створювати прості веб-візитки. Створення сайтів в Києві на базі Joomla – часте явище.

Важливо, що CMS Joomla дозволяє створювати якісні інтернет-проекти, які в майбутньому легко модернізувати, і розширювати функціонал сайтів, шляхом додавання нових модулів. Для нас створення сайту (Київ, Одеса, Харків та інші міста України) – захоплення, яке прийняло форму роботи. Ми виконаємо замовлення на високому технічному рівні за приємну ціну.