Ми працюємо. We are working.

Сайт одностранічнік, секрети як продає landing

Персональный сайт для бизнеса

В ряду різновидів типів сайтів, окреме місце належить landing page. Це особливий досить ефективний інструмент (при правильному підході до його розробки), що підвищує продажу товарів і послуг. І служить так само для додаткового залучення уваги користувачів до інформації. Використовується такий ресурс і в цілях акційних компаній. Створення landing page корисно для інформування та залучення покупців до не дуже великої кількості товару або однієї двох послуг, щоб не розпорошувати увагу клієнта і дати йому максимум розуміння про пропозицію.
Тобто лендінг в класичному його варіанті це лише однієї сторінки сайт (на 4-7 екранів) і розробляється для цільової дії (замовити або купити товар, послугу, отримати бонус або промокод, взяти участь в акції, підписатися на повідомлення або розсилку).
Основні правила створення
Головна умова залучити і затримати відвідувача. На перше місце вирішення цього завдання виходить дизайнер. Чим більше зрозумілий і зручний дизайн, гармонійна кольорова гамма, вдало розташовані кнопки: купити, взяти участь, підписатися, тим привабливіше для користувача і більше варіантів вдалої оборудки.
Важливий також і зміст текстових блоків на сторінці, стислість і ємність текстів. Головне залучити і зацікавити. І направити відвідувачів на виконання головного цільового вчинку на сайті.
Розглянемо різновиди таких сайтів:
1. Продаж товарів
Рекомендуємо створювати під конкретну продукцію, новинки або акційну продукцію. Виділити особливості, переваги, суттєві властивості. Потрібно описати варіанти покупки і отримання. Це виходить розгорнута картка товару з додатковими блоками інформації.
2. Продаж послуг.
Замість продукції тут робимо грамотний і повний опис всієї інформації і особливості її отримання. Такі пропозиції зазвичай не продаються відразу на лендінзі. Тому необхідно зібрати інформацію про потенційного клієнта, розмістивши форму попереднього замовлення і підписки на нові послуги та подробиці.
3. Просування торгової марки (бренду)
Важливо для новостворених брендів для посилення боротьби на конкурентному ринку. Новій марці відразу важко заявити про себе і тут важливо познайомити клієнтів з компанією особливостями її роботи колективом, політикою роботи з клієнтом, гарантією якості та іншими корисними аспектами роботи компанії.
Хто готовий виконати якісно завдання за таким проектом?
З технічної точки зору розробка такого сайту не надто складне завдання, але що відноситься до розробки макетів дизайну і текстових блоків то тут без професіоналів webstudio-friendly не обійтися. Важлива не тільки загальна концепція дизайну але і кожна окрема деталь, все повинно бути дуже гармонійно і продумано.
резюме:
– один landing – бажано на одну пропозицію;
– зручна концепція дизайну;
– текст пишемо не для пошукових роботів, а для клієнтів
Висновок очевидний, довірте таку роботу фахівцям веб студії і отримаєте гарантований результат.