Ми працюємо. We are working.

Онлайн бізнес в 2020 році

Разработка сайта, особенности 2020

Компанія на піку успіху в сучасному світі, не зможе втриматися без надійного помічника – веб ресурсу, що представляє і рекламує її діяльність. Тільки відвідавши сайт компанії практично 80% всіх клієнтів починають закупівлі товарів і послуг. Світова пандемія 2020 диктує свій розвиток бізнесу. І це однозначно віддалене партнерство з клієнтами, але при цьому ефективна з використанням всіх можливостей і інструментів такої віддаленості робота.
Створити корпоративний сайт або інтернет магазин і зробити його популярним це основний пріоритет для досягнення успіху.
Статистика нам повідомляє 50-60% всіх користувачів використовують для пошуку продукції і послуг свої стільникові гаджети. Отже, акцентуємо увагу дизайнера на максимально продуманій структурі мобільної (адаптивної) версії. Створюючи дизайн для стаціонарно комп’ютера враховуємо і продумуємо відразу як це відобразиться при адаптивності.
Насичуємо веб-дизайн достатньою кількістю ємких, барвистих зображень, оголошень і закликів до дії і це стане початком залучення і утримання уваги на найбільш важливих моментах контенту.
Не пишемо величезних обсягів текстів. Головне це оптимально розмістити елементи і навігацію надавши зручності і простоту перегляду. Концентруємо на найголовнішому що ви хочете донести споживачеві і це принесе удачу вашому проекту.
Графічний логотип потрібен і завжди буде в тренді, робимо його лаконічним і максимально зрозумілим за інформацією про спрямованість діяльності організації.
Дизайн, який врізається в пам’ять це корисно в створенні і просуванні сайту. В добавок правильно виконавши seo оптимізацію на виході маємо гідний інструмент для онлайн торгівлі та реклами. Залучення і робота фахівців веб студії це надійно і не вимагає додаткових переїздів для зустрічей і комунікації.
Рекомендуємо роботу в 2020 році зосередити на таких напрямах
1. Зростання мобільного трафіку на ваші сторінки.
2. Оптимізація витрат на рекламу, робимо акцент на онлайн просування
3. Оновлюємо контент. Впроваджуємо способи доставки і оплати, що не потребують безпосереднього контакту.
4. Готуємо нову комплексну стратегію розвитку бізнесу
5. Якщо вашому ресурсу вже багато років і він морально застарів – то час оновиться. Необхідно провести аудит, зробити ребрендинг, редизайн, впровадити сучасний функціонал.
6. Налагоджуємо віддалене спілкування і співпрацю з замовниками, всіма доступними засобами, ділимося своїми новинками, пропонуємо всі можливі форми такого віддаленого співробітництва.