Ми працюємо. We are working.

Конструктор сайту або CMS, що вибрати?

Разработка сайта на cms

Підтверджена практикою істина: наявність у бізнесу веб сайту надає широкі можливості для продажу товарів і послуг. Але перед власниками бізнесу виникає питання, як правильно вирішити задачу створення такого веб ресурсу .
Є кілька рішень:
-пріменіть конструктор;
-створити самостійно;
-виконати роботу силами профільної студії.
Розглянемо особливості конструктора сайтів.
Сьогодні в мережі присутня велика кількість сервісів що надають таку послугу.
Це можуть бути як платні так і умовно безкоштовні версії. З переваг можна
відзначити таку як швидкість розгортання і створення проекту, наявність шаблону, можливість вибору весняного виду.
Не потрібно залучення фахівця з дизайну і програмування. Є ряд недоліків, таких як значні обмеження за зовнішнім виглядом і функціоналом. Головним недоліком такого способу розробки вважаємо, то що ви не є власником власного проекту. Чи не можете розмістити його на власному сервері, зберегти у себе на комп’ютері. Так само не маєте доступу до вихідного коду. У разі якщо сервіс перестане працювати з будь-якої з причин, то будуть втрачені всі напрацювання.
Застосування CMS.
CMS (Content Management System) це система управління сайтом, дає інструмент для його створення, а так само додавання, редагування контенту, взаємодії з користувачами і багато інших функцій. Всі використовувані нашою студією CMS працюють з базами даних, забезпечують високу функціональність, надійність і подальший розвиток проектів будь-якої складності.
Є як платні так і безкоштовні CMS. Як правило, більшість сайтів будується на двигунах – WordPress, Joomla, Drupal, Opencart та інших.
Робота, що все ж віддати перевагу движок або конструктор сайтів?  cms для розробки сайту
Що б бути повноправним власником інтернет майданчики, мати великі пріоритети для його розвитку, надійного пошукового просування і зручності в роботі з кодом, вибір буде однозначно в бік CMS.
Практика показує, розробка веб ресурсу вимагає певних знань html верстки, мов програмування, таких як php, js і інших. Надійний варіант це вибрати в якості розробника веб студію. Ви отримаєте готовий настроєний сайт з зручністю для роботи адміністратора.Еслі на перших порах розвитку своєї справи ви використовували шаблон, то наша рекомендація з часом перейти на свій ресурс налаштований саме під ваші вимоги і завдання.